Här kan du anmäla dig till seglarskolan 2021!

Anmälan öppnar  1 januari kl 00:00. Länkarna kommer att publiceras här vid öppnandet.

——————————————————————————

Anmäl era barn endast till en vecka och skriv i fältet ”övrigt” om är intresserade av att gå ytterligare en vecka eller om ni har möjlighet att gå en annan vecka. Välj alltså den vecka som ni helst vill och kan gå! Se till att göra upp i förväg med kompisar så att ni väljer samma vecka från början.

För att gå på seglarskolan vill vi att barnen fyller 8 år under året och att de kan simma minst 200 meter.

Seglarskolan kostar 1600 kr per barn och vecka, och medlemskap i Håtö Seglarsällskap kostar 100 kr per familj och år.

Ett mail med bekräftelse på anmälan kommer inom några dagar fr.o.m. anmälan.

___________________________________________________________

Medlemmar i Håtö tomtägareförening har möjlighet att anmäla sig redan från den 18e december och har således förtur fram till 1 januari, information om hur du går tillväga delges via föreningens kanaler.